foto

Michaela Černá

  • nar. 24.8.1958 (59 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Politik a herečka (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1987 O Háderunovi a víle Elóře (TV film)
1986 Plaváček (TV film)
1982 Tchýně (TV film)
1980 Blues pro EFB
Orfeus v podsvětí (TV film)
1978 Město mé naděje
Podivuhodné odpoledne Heleny a Petra (TV film)
Skandál v Gri - Gri baru
1977 Osoba blízká (TV film)
1976 Svědek (TV film)
1968 Všichni dobří rodáci

TV seriály

1975 Kamenný řád (TV seriál)

TV pořady

1999 Zlatá mříž (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 O malíři Adamovi (TV film)
2001 Zázračné meče (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 Zvonící meče (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace