Reklama

Reklama

Zlatá mříž

(pořad)
Česko, 1999, 85 min

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Roman Šmucler, Petr Novotný, Jana Švandová, Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Vítězslav Vávra, Tomáš Savka, Miloslav Švandrlík, Pavel Landovský (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná estráda s řadou českých zpěváků, herců a moderátorů. Hudební vystoupení a vtipné scénky jsou prokládány čtením vtipů, které do pořadu zasílají diváci. Z autorů zveřejněných vtipů je na závěr pořadu jeden vylosován a získává finanční odměnu. (misakurt)

Recenze (74)

Eristt odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá mříž reprezentuje všechno, co na Nově nesnáším. Prvoplánovité trapné vtipy. Ale Zlatá mříž je něčím výjimečná, předtím se to Nováci snažili pokaždé zamaskovat a alespoň vtípky vhodně podat - scénky v Novotách a tak vůbec. Ale právě v Mříži na to rezignovali definitivně. To se jenom postavili doprostřed podia a četli. Vrchol rozkladu zábavy na Nově. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Litoměřice, dům kultury. Časy, kdy jsem se zaučoval jako asistent operátora kamerového jeřábu. To byly časy panečku :) Samotnej pořad stál za starou bačkoru, pořad stejně jako jiné pořady Novy vyroben za účelem obohacení několika subjektů. Dva natáčecí dny (dvě prakticky celodenní zkoušení a druhý den večer naostro). Jako divák bych na to nikdy nedíval, ale musím poděkovat tvůrčímu týmu za přijetí. Nezapomenu na Adamcova slova "A hele, mladej trénuje...". Kamerový jeřáb Jimmy Jib, rameno Standard plus. Uááááá ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Svého času oblíbený pořad na tv Nova (ne můj). Princip jednoduchý skupina umělců četla vtipy od diváků na dané téma pak následovala písnička a zase dokola dál. Někdy se na to koukat nachalo, ale stala se z toho nuda, bylo to v podstatě pořád dokola. Na druhou stranu proč by se scénáristi namáhali, když to diváci udělali za ně. Bylo to levné a lidi to žrali. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ještě že tohleto už zrušili, kdykoliv jsem to zahlédl v tv programu, vždycky jsem se spolehlivě osypal..Ta jedna hvězda snad jen za počáteční novátorství za některé prvotní díly a občasné tématická vtipy. Typická novácká továrna na nejrůznější hvězdy a hvězdičky...Ještě že už Zlatá mříž sobotním večerům nekraluje:-) ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale nenacházím v tomto pořadu žádné herce, zpěváky ani moderátory. Naopak je tu plno pitvořících se a trapně se nakrucujících nýmandů, kteří deklamují nevtipné gagy a prokládají to čímsi, co vzdáleně připomíná zpěv. Zajímavé je, že všechny pořady, kde kdy zasmrděl Petr Novotný, dopadají katastrofálně. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad se natáčel v litoměřickém Domě kultury. (Halloween9)

Reklama

Reklama