Reklama

Reklama

Zlatá mříž

(pořad)
Česko, 1999, 85 min

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Roman Šmucler, Petr Novotný, Jana Švandová, Dalibor Gondík, Adéla Gondíková, Vítězslav Vávra, Tomáš Savka, Miloslav Švandrlík, Pavel Landovský (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná estráda s řadou českých zpěváků, herců a moderátorů. Hudební vystoupení a vtipné scénky jsou prokládány čtením vtipů, které do pořadu zasílají diváci. Z autorů zveřejněných vtipů je na závěr pořadu jeden vylosován a získává finanční odměnu. (misakurt)

Recenze (74)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zavolejte Adamcovi. Ten zábavný pořad zvládne natočit s prstem v nose. Jestli divák zvládne dívat se na soutěžní přehlídku čtených vtipů, to už, prosím pěkně, záleží čistě na něm. Svého času zábavný pořad vtipů na různá témata, který se vracel na obrazovky tv Nova s Železnou pravidelností. Měl velkou sledovanost, dokázal vcelku pobavit národ a pak zanikl. Když to tak vezmu, dneska už se nedělají na Nově žádné zábavné estrády, tak proč si to na tv Telka nepřipomenout. Klady: kdo má rád vtipy, přijde si na své, bohatý výběr účinkujících, kvalitně odvedená režijní práce, široký výběr témat. Zápory: vtip se musí umět dobře podat, ale vždy to stoprocentně neplatí, postupně začal pořad vyznívat stereotypně, chabá scéna, slabší dramaturgie pořadu, řada účinkujících z řad neherců a nezpěváků se sem cpala, aniž by něco kloudného předvedli, to platilo hlavně o politicích, nepovedený playback. 50% ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Litoměřice, dům kultury. Časy, kdy jsem se zaučoval jako asistent operátora kamerového jeřábu. To byly časy panečku :) Samotnej pořad stál za starou bačkoru, pořad stejně jako jiné pořady Novy vyroben za účelem obohacení několika subjektů. Dva natáčecí dny (dvě prakticky celodenní zkoušení a druhý den večer naostro). Jako divák bych na to nikdy nedíval, ale musím poděkovat tvůrčímu týmu za přijetí. Nezapomenu na Adamcova slova "A hele, mladej trénuje...". Kamerový jeřáb Jimmy Jib, rameno Standard plus. Uááááá ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Estrada? No to asi jo :) diskotekovy hudebni cisla na (spatny) playback, jako vystrizeny z 80. let alá Mozna prijde i kouzelnik. Sem tam je mozna nejaka scenka koukatelna, tak tu jednu hvezdicku necham, ale jinak vetsina vtipu celkem trapnych a v mnou sledovanem dile: pornoherecka Ester Ladova zpiva "Tak uz pojd, pojd, chci byt dospela!" :-D No myslel jsem ze to mela byt parodie, ale bylo to podavano jako seriozni pevecky cislo :-D Tento program opakuji na Telce...ale jako naprosta vetsina poradu tohoto kanalu...nestoji ani za zkouseni. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši, tak tenhle nováckej pořad si bohužel ještě pořád pamatuju, protože na něco tak neuvěřitelně stupidního se nedá zapomenout. Herci (herečky) čtou vtipy od diváků, které jsou na úrovni pětiletých dětí a pokud si dobře vzpomínám, můj rekord byl dvě zasmání na celý díl. Pět vtipů vždy oddělovala buď písnička (v tom lepším případě), nějaká hraná scénka (to byl zase horší případ, protože...!) nebo reklama. Zkrátka tohle bylo vždycky strašný a jsem velmi velmi rád, že už se nějakou dobu netočí nové díly nebo nereprízují ty staré. ()

Eristt odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá mříž reprezentuje všechno, co na Nově nesnáším. Prvoplánovité trapné vtipy. Ale Zlatá mříž je něčím výjimečná, předtím se to Nováci snažili pokaždé zamaskovat a alespoň vtípky vhodně podat - scénky v Novotách a tak vůbec. Ale právě v Mříži na to rezignovali definitivně. To se jenom postavili doprostřed podia a četli. Vrchol rozkladu zábavy na Nově. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad se natáčel v litoměřickém Domě kultury. (Halloween9)

Reklama

Reklama