foto

Ruairi O'Connor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Postcard Killings
2018 Jít za svým snem
2016 Pokušitel
2012 Co udělal Richard

TV seriály

2020 Španělská princezna (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Španělská princezna (TV seriál)
Destiny (S01E08)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
další epizody (8)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2017 Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2016 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
Stolen Waters (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky