foto

Nestor Carbonell

  • nar. 1.12.1967 (50 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Má italské jméno, posbíral několik latinskoamerických cen, ale v jádru je to rodilý Newyorčan. V televizi působí už od počátku devadesátých let, kde musel od píky projít nejlevnějšími produkcemi, aby se postupem času vypracoval alespoň na epizodní role slušných televizních sérií. Do filmu příliš nepronikl, ale může ho těšit, že hned v jednom z prvních (Attention Shoppers) mohl poznat svojí budoucí manželku Shannon Kenny.

Zářivější kariéra ho zřejmě čeká v souvislosti s oslavou čtyřicítky, pro muže s ohnivým pohledem už čeká role starosty Gothamu v novém Batmanovi a nevypadá to, že by na tom v budoucnosti měl být hůř.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Medicine Men
2017 Crown Heights
2016 Director's Cut
Imperium
2013 Dead Drop
2012 Noah
Pro větší slávu
Temný rytíř povstal
2010 Lost: The Final Chapter (TV film)
Lost: The Final Journey (TV film)
2009 Lost: The Story of the Oceanic 6 (TV film)
2008 Killer Movie
Temný rytíř
2006 Sejmi eso
2005 Ztracené město
2003 Manhood
2002 Projekt Laramie
2001 Agua Dulce
Jack the Dog
New Suits
Tři staré grácie (TV film)
2000 Attention Shoppers
Vyvolený (TV film)
1996 Garage Sale
1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
Visiting Hours (S05E09)
The Body (S05E08)
další epizody (10)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Navždy (S04E09)
Nevěrná (S04E08)
další epizody (10)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Bezvědomí (S03E10)
Šílenství (S03E09)
Jáma (S03E08)
další epizody (10)
Ray Donovan (TV seriál)
Ruku na to (S03E05)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (9)
Lovci zločinců (TV seriál)
Most Likely To... (S03E19)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
další epizody (8)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Nejsem Siobhan, jsem Bridget (E22)
Tomu se říká improvizace (E21)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
další epizody (9)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Tak si pořídíme psa (E08)
Takže ony jsou dvě (E07)
další epizody (8)
Wilfred (TV seriál)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Konec (S06E17)
Pro co zemřeli (S06E16)
Huga má každý rád (S06E12)
další epizody (8)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (9)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 3. část (S04E14)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
další epizody (4)
2007 Cane (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Muž za oponou (S03E20)
další epizody (7)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
Píseň pro dceru (S04E06)
Válka doma (S04E02)
2005 Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
2004 Century City (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se ožení (S02E15)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Muscle (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bates Motel Inside the Casting Room
2010 Lost Slapdown (TV seriál)
2000 2000 ALMA Awards

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (E08)
Batesův motel (TV seriál)
Dreams Die First (S05E05)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Dohoda (S03E05)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace