foto

Janina Gavankar

  • nar. 29.11.1980 (37 let)
    Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Janina je divadelní, filmová a seriálová herečka a také zpěvačka. Její rodiče pocházejí z Indie. Vystudovala herectví na University of Illinois v Chicagu a také studovala hru na piano, je vokalistka a orchestální hráčka na bicí nástroje.

V roce 2011 se objevila v seriálu True Blood: Pravá krev, kde od 4. do 6. série ztvárnila postavu Luny Garzaové. Ve vedlejší roli se objevila i v seriálu Arrow, v páté sérii Upířích deníků si zahrála čarodějku Qetsiyah a v roce 2017 získala jednu z hlavních rolí ve čtvrté sérii Ospalé díry.

Je také vášnivou hráčkou videoher. V roce 2014 ztvárnila postavu Amity ve hře „Far Cry 4“.

Od roku 2017 je Janina Gavankar součástí světa Star Wars jako velitelka Iden Versio, hlavní postava hry „Star Wars: Battlefront II“, která se odehrává po událostech šesté epizody.

Jan "TwoFace" Machovec

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blindspotting
Bílá orchidej
2017 Sidney Hall
2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 Janoskians: Untold and Untrue
The History of Us (TV film)
2014 Code Academy
Mysli taky jako chlap
2013 Final Moments of Karl Brant, The
Kdo se bojí Vagíny Wolfový?
2012 Satellite of Love
2011 Custom Mary, The
Touring
2010 Men, Interrupted
Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2009 Indian Gangster
2008 Shattered!
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2006 BBQ Bill
2005 Just Speak
Kalich mé krve
2004 Holičství 2
2003 Dark
2002 Holičství
2001 Why Is God...

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Freedom (S04E13)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
další epizody (13)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Watery Grave (S02E05)
The Mystery of the Convict Mentor (S02E04)
The Mystery of the Locked Box (S02E03)
další epizody (17)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Fertility Fatality (S01E10)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
The Mystery of the Mobile Murder (S01E08)
další epizody (10)
2013 Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Huntress se vrací (S01E17)
Chycen při činu (S01E16)
Dodger (S01E15)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
Death and the Maiden (S05E07)
Handle with Care (S05E06)
Monster's Ball (S05E05)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Kdo skutečně jsi? (S06E01)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (10)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (9)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
Liga snů (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Líná cesta dlouhé noci do dne (S06E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
2008 Factory (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Šepoty (S05E07)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Loučení na pláži (S04E12)
Literární předloha (S04E11)
Lesk a bída (S04E10)
další epizody (10)
2006 My Boys (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Dokumentární

2014 Light, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace