foto

Janina Gavankar

  • nar. 29.11.1980 (36 let)
    Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sidney Hall
White Orchid, The
2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 Janoskians: Untold and Untrue
The History of Us (TV film)
2014 Code Academy
Mysli taky jako chlap
2013 Final Moments of Karl Brant, The
Kdo se bojí Vagíny Wolfový?
2012 Satellite of Love
2011 Custom Mary, The
Touring
2010 Men, Interrupted
Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2009 Indian Gangster
2008 Shattered!
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2006 BBQ Bill
2005 Just Speak
Kalich mé krve
2004 Holičství 2
2003 Dark
2002 Holičství
2001 Why Is God...

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Freedom (S04E13)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
další epizody (13)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Huntress se vrací (S01E17)
Chycen při činu (S01E16)
Dodger (S01E15)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
Death and the Maiden (S05E07)
Handle with Care (S05E06)
Monster's Ball (S05E05)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Kdo skutečně jsi? (S06E01)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (10)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Musíme odsud pryč (S04E09)
další epizody (9)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Factory (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Šepoty (S05E07)
2006 My Boys (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Dokumentární

2014 Light, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace