foto

Kevin J. Wilson

  • nar. Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Luella Miller
2004 Generál Eisenhower (TV film)
Spooked
2002 Krvavý zločin (TV film)
2001 Exposure
1998 Lost Valley
1992 Chunuk Bair
1990 Anděl u mého stolu
1985 Dangerous Orphans
Kingpin
1984 Divocí koně
1981 Fotografie

TV seriály

2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Černý mág (S02E07)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Hraniční pas (S01E07)
2012 Spartakus (TV seriál)
Libertus (S02E05)
Prázdné ruce (S02E04)
Pro dobro všech (S02E03)
další epizody (4)
2010 Spartakus (TV seriál)
Rudý had (S01E01)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Walter (S02E18)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Reckoning (S01E22)
Fever (S01E21)
Sanctuary (S01E20)
další epizody (7)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
1996 Xena (TV seriál)
Černý vlk (S01E11)
1994 Frontline (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
1992 Marlin Bay (TV seriál)
Shortland Street (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1984 Inside Straight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace