foto

Brett Tucker

  • nar. 21.5.1972 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec Brett Alan Tucker se narodil roku 1972 v Melbourne, v Austrálii. Vyrůstal ve státě Victoria se svými rodiči Kenem a Janice Tucker a sourozenci Nicky, Markem a Davidem. V roce 1994 si zahrál v seriálu SNOWY RIVER: THE MCGREGOR SAGA. Známý je také ze seriálu MCLEODOVY DCERYy jako veterinář Dave Brewer nebo ze seriálu NEIGHBOURS jako Daniel Fitzgerald. Působí jako herec a zpěvák, baví ho tenis, jízda na kole, box, basketbal a v neposlední řadě také hra na klavír.

PaulCabot

Herecká filmografie

Filmy

2011 Criminal Behavior (TV film)
2005 6. Batalion
2003 Extreme Team, The
2002 Odpadlík (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Cesta do neznáma (TV film)
Mallboy
Tajné operace na základně Rubicon (TV film)
2000 Halifaxová, soudní psychiatr - Pavouk a moucha (TV film)
1997 The Last of the Ryans (TV film)

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Not Your Hero (S01E10)
Every Second Counts (S01E08)
Let It Burn (S01E07)
další epizody (4)
2017 Love You More (TV seriál)
Newton's Law (TV seriál)
This Is Us (TV seriál)
A Father's Advice (S02E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Immersion (S05E08)
The Committee on Human Rights (S05E07)
Crossbreed (S05E06)
další epizody (5)
2016 Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
další epizody (13)
2015 Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
2014 Mistresses (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E13)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
další epizody (13)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (13)
2012 Spartakus (TV seriál)
Zrůdy (S02E09)
Libertus (S02E05)
Prázdné ruce (S02E04)
další epizody (5)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá Angličanka (S04E20)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Everything's as It Should Be (E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nepřítel na kopci (S09E04)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
The 34th Floor (S07E01)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Když létají jiskry (S04E07)
Náhoda (S04E06)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Časové vymezení (S03E25)
Krůček po krůčku (S03E24)
Pouta, která svazují (S03E23)
další epizody (20)
2001 The Saddle Club (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2015 How to Lose Jobs & Alienate Girlfriends
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace