foto

Dominik Nowak

  • nar. 21.5.1980 (40 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psy 3. W Imię Zasad

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Kanał (S03E05)
Intruz (S03E04)
2014 Lekarze (TV seriál)
Punkt dla Ciebie, punkt dla mnie (S04E05)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Niemieckie porachunki (S04E09)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Witaj, Grand (E09)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Kanalie (E30)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Amnezja (S05E02)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky