foto

Dean Stefan

  • nar. 16.11.1952
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 15.5.2018 (65 let)
    Woodland Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ledová sezóna: Ztracený poklad
2018 Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět
2010 Max Steel vs The Toxic Legion (TV film)
2009 Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
2005 Max Steel: Forces of Nature
2004 Max Steel: Endangered Species
2000 Myšák Santa (TV film)

TV seriály

2013 Lalaloopsy (TV seriál)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
2011 Ochránci snů (TV seriál)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
The Octonauts (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
2007 Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
Transformers: Animated (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Tesák - velký červený (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)
1998 Kočkopes (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
1996 Ace Ventura: Pet Detective (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
1995 Maska (TV seriál)
The Savage Dragon (TV seriál)
1994 Kostrouni (TV seriál)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
1989 The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
1988 Fantastic Max (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Muži v černém (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky