Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Jako nezkušené a neznalé robátko jsem Rychlou Rotu bral pouze jen jako vycpávku před hlavním chodem My z Kačerova. Jak jsem byl hloupý! Dnes již vím, že Gadgetka je ta nejvíc sexy kreslená postava všech dob a že stojí za to si každou neděli ráno na ni udělat čas. Obecně jinak platí, že čím uřvanější záporák, tím šla epizoda víc do kytek, tak na to pozor. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Další z té velké řady "srdcovek" mého mládí, a klasika všech klasik od Disneyho. Rychlá rota byla taková kreslená Mission Impossible, u které jsem hltal každý detektivní případ. Chip, Dale, Monty Jack, Gedžitka a Zip, jo to byly časy, jak já je tenkrát miloval, s dnešními kreslenými seriály nesrovnatelné! Znělka se mi zaryla tak do paměti, že ještě dnes bych ji dokázal odzpívat. Každý zmeškaný díl o víkendu v 8 ráno pro mě představoval životní katastrofu, z které jsem se pak musel celý týden vzpamatovávat :-) ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Po Letohrátkách (Rebecca, Kid a Balů) asi druhá nejlepší dysneyovka. Napětí, erotka (Gedžidka), legrace (Dale), ujetost (Zipp), zodpovědnost a charakter (Chip) a trocha té síly, statečnosti ale i obyčejného sklonu k neřestem (Monty Jack). Napínavé příběhy, v nichž dominovali nepřátelé jako vykutálený profesor Nula (první člověk, jenž by dokázal získat Nobelovku vícekrát po sobě) nebo kocour Tlusťoch s jeho povedenou partičkou. Svižné příběhy odlehčovalo špičkování mezi jednotlivými členy party. Přestože jsou tady na ČSFD lépe hodnocení Kačeři, já jsem se vždycky těšil, až po nich začne Rychlá rota. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre si spomínam na tieto dve postavičky. Veľmi som si ich obľúbil, podobne ako ostatné Disneyho animované seriály. Na tieto však spomínam ešte aj v súvislosti s tlačenými komiksami. Ach, to je nostalgia. Ak ich niekedy nájdem, na 100% ich sem odfotím a linknem. Navyše v tomto prípade v dabingu vidieť, že ako dobre pracoval pán režisér DR. SVäTOPLUK ŠABLATÚRA (Pozor, nie Svetozár!). V slovenskom znení účinkovali: ZUZANA TLUČKOVÁ, MICHAL GUČÍK, STANO DANČIAK, KAMILA MAGÁLOVÁ, ZUZANA KRONEROVÁ, SLAVO ZÁHRADNÍK a iní. + http://www.youtube.com/watch?v=dN-RSo-bTJI ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Chip a Dale a jejich nerozluční kamarádi, kteří hájili vždy pravdu, rožívají nebezpečná, ale i veselá dobrodružství. Jedna z prvních vlaštovek z dílny Walta Disneyho, která byla po převratu uvedena na naše Tv obrazovky. Sledoval jsem snad každý díl - jen jsem někdy nemusel přechytralou Gedžitku s jejími primitivními nápady.. **** ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)
  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)
  • V seriálu se měly původně objevit postavičky z filmu The Rescuers (1977). Tato myšlenka ale byla zamítnuta, když hlavní Disneyho animační oddělení začalo připravovat film The Rescuers Down Under (1990). (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama