Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (308)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Z disneyovských seriálů z ČT mi tento přijde asi nejslabší, tedy až po Medvídkovi Pú. V 90. letech mě Rychlá rota docela dost bavila a když tenkrát běžela v TV, nahrával jsem, ale postupem doby můj zájem o tento seriál čím dál víc chladl. Dnes už si Rychlou rotu pustím tak jednou za 5 let a spíš z nostalgie. Z hlavních postav mi byl nejsympatičtější přemýšlivý Chip, asi že z nich byl nejméně groteskní a nebyla to postava primárně určená pro humorné scény, naopak infantilní Dale (třebaže výborně dabován Kaiserem) a hyperaktivní Gedžitka na mě často působili jako rušivý element. Za špatný seriál to ani po těch letech nepovažuji, ale mezi mé nejoblíbenější už nějakou dobu nepatří, v tomto případě už zub času zapracoval. Stále ale slušný průměr 3 *. 55% ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Rychlou rotu, sestávající z hlodavců a mouchy, jsem neměl tak rád jako Kačeří příběhy, ale i tak to bylo celkem fajn. Nejvíc mi vadilo, že za hlavního záporáka tam byl skoro vždycky kocour Tlusťoch, který se mi moc nezamlouval, daleko radši jsem měl Al Chrapouna nebo profesora Nulu. Byl tam ještě někdo takový? Já už si po těch mnoha letech nevzpomínám... ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Co vznikne po spojení Disneyho a Alvina a Chipmunkové? Otravnost až na půdu. Nikdy mě ten seriál nechytl - vše se neustále opakuje. Jediné, co mohu dát seriálu za dobro je skvělá animace. Příběhy se hodně liší svojí kvalitou - občas zábavné, občas nudné k uzoufání. Bojím se, že za zdejším vysokým hodnocením zde stojí nostalgie. ()

Esquirol 

všechny recenze uživatele

"V pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát ER, Chi-chi-chi-Chip a Dale" - co víc dodat... Dřív prostě uměli udělat kvalitní a smysluplný seriál, po kterém by děti nebyly buď zdegerované (např. po Teletubies) nebo nechtěli skákat z oken, protože si myslejí že jsou Pokémoni! Viva Walt Disney - vděčim mu za spoustu krásných chvil s televizí! :) ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tenhle animovaný seriál o dvouch veverčích bratrech Chip a Dale s partou dalších zvířecích kámošů Getžitka, Monty Jack a Zip jdoucí po stopách zločinu byl na Českých televizních obrazovkách odvysílaný se dvou mi znělkami oběma nazpívaných v roce 1991.  Stará znělka z roku 1991 Správný zásah,  v tu pravou chvíli má, když přízrak temný, svým rejdům šanci dá. Tahle príma dvojka slídilů, ta řeší problém tvůj. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. K pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Po stopě vždycky jdou, až naleznou, kdo skrývá tajně vinu svou. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Či - Či - Či - Chip a Dale !  Nová znělka z roku 1991  Horký, těžký je boj se zločiny.  Já znám dva chlápky, co v něm jsou hrdiny.  V nouzi pomůžou, tak neváhej a hned je zavolej!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota! O pomoc požádej a nezklamou,  z nebezpečí tě dostanou!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota! Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Žádnej s nich není hejl, jsou po stopách,  a zjistí kdo je lump a vrah.  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Chip, Chip, Chip a Dale!  Rychlá rota! ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (11)

  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)
  • V seriálu se měly původně objevit postavičky z filmu The Rescuers (1977). Tato myšlenka ale byla zamítnuta, když hlavní Disneyho animační oddělení začalo připravovat film The Rescuers Down Under (1990). (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama