foto

Morten Bjørn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ditte & Louise
Neklid
Složka 64
Šťastný to muž
2017 Aminas breve
2016 Iqbal & superchippen
Ptáci nad průlivem
2015 Dánská dívka
2014 Zabijáci
2013 Sex, drogy a daně
Střelec
2010 Experiment
Jmenuji se Oliver Tate
2009 Lovec mozků
Láska a zběsilost
Sorte kugler
Zbav nás od zlého
Útěk
2008 Ukrutně šťastni
1988 Ved vejen
1985 Walter og Carlo - op på fars hat
1982 Tre engle og fem løver

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
Lykke-Per (TV seriál)
Sygeplejeskolen (TV seriál)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Vláda (TV seriál)
V Dánsku já se narodil (S03E01)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Kristian (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky