foto

Stéphane Collonge

  • nar. 23.4.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Ali & Ava
2019 The Souvenir
2017 Hroch
Na konci světa
2016 Gholam
2015 Jacked
2014 Bypass
2013 Exhibition
2012 Bez záznamu
Můj bratr ďábel
2010 Archipelago
2007 Unrelated
2005 Puritan
1995 Noël! Noël!

TV seriály

2020 Trigonometrie (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Gholam
2010 Archipelago
2007 Unrelated

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky