Reklama

Reklama

Rozhovor dekády

  • Velká Británie Scoop
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se ženám z pořadu Newsnight podařilo vyzpovídat britského prince Andrewa? Pohled na jeden osudový rozhovor podle skutečných událostí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (19)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisér P. Martin sa snaží inšpirovať filmom Frost/Nixon, prípadne je tu vidieť nejaké prvky zo snímok ako Spotlight či She Said. Tvorca sa snaží rozbaliť príbeh postupne a zo všetkých strán zapôsobiť na diváka, ale akoby hmotnosť a vážnosť tematiky presiahli jeho možnosti. Finálny rozhovor, ktorý by mal byť vyvrcholením filmu, je pomerne slabý a neobsahuje ani jeden výraznejší moment. Na tom Bohužiaľ nič nezmení ani pomerne slušný „girl power“. Rozhovor dekády nevypadá ako skutočný „rozhovor dekády“. Čisto z filmového hľadiska (nie z hľadiska true based-príbehu) dva hviezdičky. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Extra nízké hodnocení určitě neodpovídá, je to fajn rekonstrukce, jen chybí to napětí, které měl třeba Frost vs. Nixon. Samozřejmě pro ty, kteří celkem čerstvou kauzu znají tam a zpátky, tak Scoop nepřináší nic nového. Uvidíme co Prime Amazon verze s Michaelem Sheenem, jestli se víc pošťourá ve vztazích Epstein/Andrew. Více v podcastu Platformers ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to přesně to, co si pod tím představíte – příběh rozhovoru, který na britských ostrovech opravdu může být považován jako rozhovor dekády. Takže jednoznačně anglické téma a pro ostatní spíš zajímavý pohled na žurnalistiku a jednu dobře odvedenou práci. Ale bez napětí a nijak zásadních hereckých výkonů. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Toto, že bol rozhovor dekády? Možno iba počtom zhliadnutí. Tak veľa tam zase nenarozprávali, resp. takmer nič. Keby divák nemal prehľad o škandále Jeffreyho úchyláckeho pedofilného sadistického a narcistického kokota Epsteina a jeho debilnej podobne poškodenej partnerky Veroniky Guillénovej, tak by asi nemal šajnu, o čo ide. Povrchne natočená záležitosť, ktorá neposkytla satisfakciu ani jednej postave. Je jasnejšie ako číre jazero, že úchyl Andrew okrem princátkovania chodil na "pedofilný ostrov", rovnako ako stovky neplnoletých dievčat "Lolita expresom". Určite tam nechodili kvôli intelektuálnym rozhovorom. A pokiaľ nebol slepý, hluchý a sprostý, tak ich tam musel minimálne vidieť. Lenže pokiaľ ide o kraľovanie, princovanie a princeznovanie, tak spoločnosť náhle postihne kolektívna porucha - stanú sa slepí, hluchí, nemí a sprostí. Som rada, že sa to v tomto prípade aspoň trochu prelomilo. Najzaujímavejšie na tomto nepodarku boli zábery psa. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nazvala bych ten film jinak. Nicméně - mrazí mě z něj, protože pokud víte, co všechno za tím je a pokud jste ten rozhovor viděli - víte, že to téma není vůbec lehké. Citlivost a umění jednat s lidmi, abyste získali co chcete - jak slyšet, tak vidět - tak v tom celý tým BBC odvedl skvělou práci. Líbilo se mi, že jsme se i dozvěděli, že BBC nebylo ani v tu chvíli ve snadné situaci a tlak, který tam byl, nebyl snadný. Když jsem pod tunou makeupu poznala Rufuse - wau :) Gillian mi přišlo, že si tam jen prošla a slízla všechnu smetanu ;) - ale to mi nevadilo, co mi vadilo byla příšerná rtěnka Billie Piper :D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama