foto

Peter Pertusini

  • nar. 1983
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Love Machine
2018 Blind ermittelt - Blutsbande (TV film)
2012 Endlich Weltuntergang
2006 Dad's Dead
Feine Dame (TV film)

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein Akt der Gewalt (S14E06)
2018 CopStories (TV seriál)
Ewig her (S03E05)
2017 Call The Boys - 4 Männer für gewisse Stunden (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý a dítě (S09E12)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky