foto

Caroline Cranstoun

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 LEGO® příběh 2
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2002 Spolek machrů
2001 Kamufláž
Útěk z pekla (TV film)
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Netvor (TV film)
Útěk (TV film)
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
1994 Crackerjack
Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)

TV seriály

2017 Loudermilk (TV seriál)
2015 Impastor (TV seriál)
Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
Program Hawk-Eye (E03)
Hodnej chlap (E02)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Blaine's World (S01E13)
Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat (S01E12)
Astroburger (S01E11)
další epizody (12)
2014 The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (4)
The Dark Corner (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2008 Smallville (TV seriál)
Pád (S07E16)
Pravda (S07E15)
Cestovatel (S07E14)
další epizody (7)
2007 Smallville (TV seriál)
Blíženci (S07E09)
Modrá (S07E08)
Hněv (S07E07)
další epizody (22)
2006 Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Zuřivost (S06E07)
další epizody (22)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (21)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (24)
2003 Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
další epizody (21)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rozdvojení (S02E09)
Ryan (S02E08)
další epizody (23)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
UC: Undercover (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace