Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (191)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak prvních 20 minut jsem nechápal, jakou šílenost jsem si to pustil, protože od prvního dílu, který se mi moc líbil a v jehož době jsem byl ještě malý a hloupý (teď už mladý nejsem), uplynulo hezkých pár let. První díl se mi moc líbil a co si ho tak pamatuji, tak tento díl je výrazně jiná káva, a to zejména co se týče těžké přeafektovanosti. S legem si totiž začala hrát i mladší sestra a odehrávaly se ji v hlavě dosti šílené scénáře. Nemůžu se zbavit pocitu, že jakkoli je humor ujetý a trošku dětinský, tak zasáhne spíše bránice odrostlejších diváků. Spoustu odkazů na jiné filmy, či skrytých vtípků, k jejichž docenění musíte znát nějaké souvislosti - to prostě děti nemají šanci pobrat. Jakmile jsem si na šílený humor a pobyt v dětské mysli zvykl, tak mi velice seděl. Jinak se děj prostě asi ani nedá moc popsat, to musí člověk vidět. Slibuji, že v krásně vypointovaném závěru všechno opět začne dávat smysl. Rozhodně film nesedne každému. Co ovšem každému zaručeně sedne je soundtrack, který je prostě (not) awesome a v podstatě dokonale shrnuje myšlenku celého snímku. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak na úrovni Ninjaga. Nič viac, nič menej. Síce sa to snaží chrliť xy filmových aj popkultúrnych výstrelov, ale veľa z nich je do prázdna, pretože nielen deti, ale ani teen generácia nebude mať ani najmenšieho tušenia o čo kráča, keďže polovicu vecí nepoznajú (Back to the Future, Die Hard atď.). Škoda premárneného potenciálu. Že sa nemýlim potvrdili aj zárobky aj klesajúce hodnotenia vo svete. Pričom to nepíšem preto, aby som zapadol medzi ovce, píšem to nerád, pretože prvá časť aj Batman boli fakt že pecky. Škoda. Uvidíme, s čím prídu nabudúce, ak nejaké nabudúce ešte vôbec bude. ()

Reklama

Janega 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo v prvom filme sa im veľmi dobre podarilo vystihnúť rozdielny pohľad medzi dospelým a dieťaťom, na čom vybudovali aj dej, tentoraz sa zamerali na vplyv dnešnej popkultúry na dospievajúce deti. Možno to napr. vidieť na chlapcovom pochmúrnom vybudovaní lego sveta, kedy je dnes u mládeži populárna najmä postapokaliptická tématika. A celkovo je film vystavaný na humorných odkazoch na dnešnú popkultúru. Každopádne mi dej prvého filmu prišiel zmysluplnejší, keďže išlo o vzťah rodič-dieťa. Tu zas riešený vzťah súrodencov mi neprišiel až tak zaujímavý, i keď aj ja mám mladšiu sestru a v ich veku to vyzeralo aj medzi nami rovnako, takže nebolo mi tu cudzie. A aj tentoraz sa im to podarilo výborne vystihnúť,. :) Stále ide o fajn zábavu, i keď už to nie je také nápadité ako prvý film. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skutečně mě překvapilo, s jakou pompou odstartoval první Lego příběh a jak se za těch pár let povedlo, aby dvojka naopak naprosto profrčela světovými kiny. A za mě oprávněně. Ze čtyř filmů nejvíce žeru spin-off s Batmanem (pamatuje si ještě někdo Lego Ninjago?!), u něhož bych si dal klidně sequel a ačkoliv mi příliš nesedla ani jednička, Second part už je jen bohapustá zdímačka téměř pohřbené značky s miliardou lítajících kostiček, nevtipných gagů a tak strašně nudnými postavami (krom Batmana, samozřejmě), že už bych další díl asi nezvládl. Navíc tady už rezignovali na jakékoliv překvapení s živými herci (Ferell jen nadává mimo záběr), takže je nejvyšší čas to zabalit. Warneři opět zabili další sérii po 4 filmech.. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Roztomilý lego? Co to kurva bylo? Udělat z toho fakin animák pro holčičky, no jestli vůbec pro ně.. spíš pro postižený lidi, buď je celý ČSFD pod 12 let nebo je úplně rytarded.. Samý kjůt mrdky, se zasranýma očima a barvičkama. Celé pojebané jen jak to jde.. Tenhle animák jsem měl rád... a muzikál? To mi ještě chybělo, aby lego postavičky zpívaly.. jak tohle vůbec může někdo rejt kladně? To jste neviděli jedničku? Tohle se nedá, nedá se to srovnávat, a to to má skoro stejné hodnocení! Po Batmanovi, který je stejný šit, už seru na tyhle lego filmy! NINDŽAGO byl teda kurva klenot oproti těmhle dvoum! O tom není ani co psát.. zkurvená prasárna! :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Vo filme účinkuje 523 postáv a kráľovná Watevra Wa'Nabi má až 40 rôznych podôb. (krasomama)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama