Reklama

Reklama

Zelda Williams

Zelda Williams

nar. 31.07.1989 (34 let)
New York City, New York, USA

Biografie

Celým jménem Zelda Rae Williams, narozena 31. července 1989, je americká herečka a dcera slavného herce a komika Robina Williamse a Marshy Garces (druhá manželka Robina Williamse).

Zelda Williams se narodila ve Spojených státech v New Yorku. Své jméno dostala po princezně Zeldě, jedné z hlavních postav známé série videoher od Nintenda, do které byl její otec v době narození Zeldy dost zažraný. Zelda má ještě mladšího nevlastního bratra z Robinova prvního manželství a jednoho staršího bratra.

Jak o sobě i sama tvrdí, je Zelda velice sportovně založená a zkusila snad každý sport na světě. Pravidelně navštěvuje fitcentrum a pečuje o sebe. Dále je velký milovník videoher, především Halo 3, jehož je vášnivou hráčkou i zapálenou fanynkou a dále také, stejně jako její otec, do série Legend of zelda od Nintenda.

Její herecká kariéra zatím zdaleka nedosahuje otcových kvalit a nejvíce pozornosti pravděpodobně přitáhla, když se svým otcem v červnu 2011 natočila reklamy na novou videohru pro herní konzoly Nintendo 3DS, právě z již zmiňované série Legend of Zelda, do které se právě ona hodí více než kdokoliv jiný. Nejlepší herecký filmový výkon předvedla ve filmu NEZAPOMENUTELNÉ DĚTSTVÍ (house od D), kde si zahrála opět po boku svého otce, a i když film samotný měl protichůdné hodnocení, výkon samotné Zeldy byl ohodnocen převážně kladně. Uvidíme co nám tato mladá herečka za svou kariéru ještě nabídne a budeme doufat, že se alespoň částečně vyrovná svému otci.

Hannibal92

Herečka

Režisérka

Filmy
2024

Lisa Frankenstein

2020

Kappa Kappa Die

2018

Shrimp (TV film)

Hudební videoklipy
2020

JoJo - Lonely Hearts

 

JoJo - Think About You

2016

JoJo - Save My Soul

Scenáristka

Filmy
2018

Shrimp (TV film)

Seriály
2019

Dark/Web

Producentka

Filmy
2020

Kappa Kappa Die

Host

Pořady
1989

CNN Newsroom

Reklama

Reklama