Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milostný příběh o dospívající dívce a její lásce, která je shodou okolností mrtvola. Poté, co ho souhra děsivých okolností přivede zpět k životu, se ti dva vydají na cestu za láskou, štěstím – a několika chybějícími částmi těla. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (12)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Love Story s mrtvolným zápachem. Škoda. Určitě se z toho dalo vytřískat daleko víc. Nebo alespoň já jsem od toho čekal daleko víc co se týče humoru a popravdě jsem to čekal i krvavější. Podívat se na to sice dalo ale nejde o nic k čemu bych se znovu a rád vracel. Možná to ocení víc ženské publikum. 2hvězdy ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Film inspiruje Burtonovou gotickou estetikou a míchá ji s estetikou osmdesátek na střední škole. Bohužel jednání postav nedává žádný smysl, takže pěkné kulisy a kostýmy výchází nazmar. Paradoxně nejpůsobivější scény má Carla Gugino (matka), ze které jde opravdu strach. Kathryn Newton svou roli zvládá, ale režie jí předepsala kopírovat Helenu Bonham Carter, což jí vůbec nesedí. Ve výsledku divný mix, který asi nikoho nepotěší. ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Trademarky scenáristky Diablo Cody jsou tu patrné. A její filmy jsou divné a ne vždy populární u většinového publika (s výjimkou Juno). Vizuální stránka je skvělá. Ano, není to zas tak originální a kopírujete to řadu vzorů (Burton - Střihoruký Edward), ale je to režisérčin debut, takže si myslím, že nás možná ještě překvapí lepšími kousky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že nemám veľmi rád mŕtvoly. A tie oživené ešte menej. Hlavne, ak sú umiestnené do filmu a vôbec nestrašia, sú tam len gotické komediálne prvky a horor je obmedzený len na pár odrezkov, napríklad dekapitovaný penis. Čo je samozrejme v dnešnej dobe, kedy je drahota, veľká výhoda, kto by kupoval dildo, keď môže odrezať penis, ale predsa len, nebolo to nič pre mňa ani pri tejto lákavej predstave. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pěkná výprava - a tím to hasne. Všechno ostatní je nějak divně out of order, film nefunguje na žádné z potenciálně zamýšlených úrovní (horor / komedie / romance). Chtělo by to líp vybalancovat, tu ubrat na herecké přepjatosti, tam přidat pár dialogů, aby chování hlavní hrdinky působilo alespoň trochu smysluplně. Plus to má nepříjemně vychýlenej smysl pro morálku, vůbec to na mě od jisté chvíle nepůsobilo sympaticky. A to mám Diablo Cody historicky zaškatulkovanou jako šikovnou scenáristku, ale sakra, co se divím, od Juno už je to 17 let. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Lisa (Kathryn Newton) hovorí, že jej obľúbeným filmovým režisérom je "Pabst". Hovorí o GW Pabstovi, rakúskom režisérovi, ktorý režíroval filmy v rokoch 1923 až 1956. (Arsenal83)

Reklama

Reklama