foto

Annie Tedesco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sisters of the Groom (TV film)
2014 10 Things I Hate About Life
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2008 Suspension
2004 Squirrel Trap

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Every Second Counts (S01E08)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Timeless (TV seriál)
The Darlington 500 (S02E02)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zachránci (S13E08)
2013 Granite Flats (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt matematika (S07E13)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Innocent Man (S01E03)
Heat of Passion (S01E02)
Láska bolí (TV seriál)
Firsts (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když začnou děti zlobit (S03E02)
Mentalista (TV seriál)
Malá rudá knížka (S04E02)
2010 Dexter (TV seriál)
První krev (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky