foto

Sonya Balmores

  • nar. 1986
    Kauai, Hawaii, USA

Biografie

Sonya Balmores sa narodila na ostrove Kauai, na Havaji v roku 1986, ako druhá dcéra filipínskeho otca a írsko-americko-indickej matky. Sonya už v 13-tich rokoch začala s modelingom a pozornosť verejnosti na seba pritiahla v roku 2004, kedy vyhrala Miss Hawaii Teen USA. Neskôr sa stala aj finalistkou v celonárodne vysielanom Miss Teen USA (pre Havaj to bolo najvyššie umiestnenie od roku 1985).

Počas štúdia na univerzite Hawaii Pacific sa rozhodla ho prerušiť a presťahovať sa do Los Angeles, kde chcela vyštudovať herectvo. No predtým ako sa presťahovala, Sonya strávila šesť mesiacov v Thajsku, Indii a na Novom Zélande, kde pracovala pre organizáciu "Mládež s poslaním" (navštevovala detské domovy a pomáhala chudobným). V roku 2005 sa objavila na titulných stránkach magazínov Women's Health, Outside a Foam.

Sonya sa zatiaľ vo filmovom priemysle veľmi nepresadila, no za zmienku stojí úloha v seriáli Beyond the Break (Pláž Makaha), v ktorom získala rolu Kai Kealoha. V roku 2011 si zahrala postavu Maliny Birchovej vo filme Soul Surfer (Surférka).

dom1niq

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dokonalá loupež
2017 Inhumans (IMAX)
Kuleana
2016 V džungli lásky (TV film)
2011 Surfařka
2008 Ride the Wake
2003 Break, The (TV film)

TV seriály

2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Songs About Texas (S01E09)
2018 Lucifer (TV seriál)
All About Her (S03E12)
2017 Inhumans (TV seriál)
...And Finally: Black Bolt (E08)
Havoc in the Hidden Land (E07)
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06)
další epizody (8)
Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Ricky-Leaks (S03E07)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Domov statečných (S14E07)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední vlna (S05E03)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
2005 Rocky Point (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace