Reklama

Reklama

Inhumans (IMAX)

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedná se o speciální IMAX projekci prvních dvou epizod seriálu. Jednotlivé epizody lze hodnotit v jejich vlastních profilech – Epizoda 1Epizoda 2 Seriál Inhumans od studia Marvel vypráví rozsáhlou ságu královské rodiny Inhumanů, jíž vládne záhadný král Black Bolt s tak silným hlasem, že jeho sebemenší šepot může zničit celé město. Královská rodina Inhumanů je rozdělena vojenským pučem. Stěží uniknou na Havaj a jejich překvapivé setkání s tamní bujnou přírodou a lidmi může zachránit nejen je, ale i samotnou Zemi. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem skutečnou megatragédii nepopsatelných rozměrů, nakonec je to jenom pitomé, takže jsem (s pilotním dvoudílem) docela spokojen. Iwan Rheon je výtečný, hraje standart, Isabelle Cornish je neskutečně rozkošná, všechno ostatní je horší. Je v tom cítit neuvěřitelný potenciál (a fakt to mohlo být něco), bohužel z toho ta rychlost a neskutečná levnost čumí na kilometry daleko. Efekty béčkové, dialogy béčkové, postavy béčkové (předloha měla dobrého alespoň Black Bolta, což tady nenajdete), Lockjaw je fajn, ale opravdu ošklivě digitální, sem tam se vyskytne nějaký ten papundekl, nikdo nic nepředvede (a Medúze pro jistotu radši ostříhali, aby si od ní náhodou někdo něco nesliboval) , ale musím říct, že jsem se celkem bavil a vlastně to i uteklo. Inhumans jsou ovšem nejhorší výtvor od vzniku MCU. A navíc právě tyhle dva díly jsou nejlepší. Jen mě mrzí, že kdyby se tomu věnovala pořádná péče, mohl to fakt bejt nářez, takhle to vypadá jak Andromeda. Nechápu, jak to mohli dát do IMAXu a zároveň obdivuju ty, kteří měli odvahu tam na to jít, protože si myslím, že to muselo být úplně nejzbytečnější vyhození peněz, jaké kdo může vymyslet. ALe Rheon je výbornej a Isabelle Cornish rozkošná. 60%. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Po všech těch recenzí jsem se bál výsledku, ale musím říct, že kritici značně přeháněli. Po shlédnutí pilotu, musím říct, že na seriálu je skutečně vidět šetření rozpočtu a dialogy občas šustí papírem, ale tím kritika končí. Seriál oplývá silnými momenty, charismatickými postavami, a prezentovaný svět rozhodně není černobílý. Co se týče seriálové tvorby (když odhlédneme od Netflixu, který je někde jinde), tak si začátek Inhumanů stojí kvalitativně někde na úrovni třetí řady Agentů Shieldů, a daleko převyšuje všechny Arrowy, Flashe a Legendy. BTW, Anson ty málomluvný tvrďáky fakt umí, Iwan si to taky dává a Serinda je po menší kosmetické úpravě fakt k sežrání. ()

Reklama

Saraph 

všechny recenze uživatele

Relativně k ostatním seriálům Marvelu je tohle docela zklamání. Ani tomu zrovna moc nenahrává fakt, že jsme dostali všechny postavy najednou a tudíž je neznáme předem tak, jak to je např. v Avengers nebo Defenders. Asi tvůrci sami o tomto seriálu nepřemýšlí jinak než jako o méněcenné vsuvce, než dokáží nabídnout něco lepšího. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mně se seznámení s královskou rodinou Inhumans vlastně dost líbilo, včetně podoby měsíčního města i "na první dobrou" zajímavých postav. Samozřejmě nevidím důvod, proč by pilot béčkového seriálu měl směřovat na plátna IMAXu (a proč bych tam na něj měl chodit), no v TV díky tomu vypadal sem tam poměrně výpravně a trikově k světu. ()

blahar 

všechny recenze uživatele

Žádná velká katastrofa, jak popisují zahraniční weby. Klasický story o povstání dělnické třídy, akorát z Měsíce. Koncept je docelá zajímavý (klišé se ovšem nešetří) a Iwan je klasicky skvělý záporák. Zbytek je klasickej Marvel, nějaký vtipy, odlehčující postavy, CGI pes apod. Bohužel je vidět, že je to celý točený dost na rychlo a za málo peněz. Rejža tam taky očividně hrozně na sílu tlačí záběry, co by podle něho v Imaxu vypadaly cool (např. 30 sekund záběru na vlny), ale spíš rušily. Dohromady docela stravitelné, na další sledování to nalákat dokáže. Myslím, že to jako seriál, co si pustíte k jídlu dokáže posloužit. Do Imaxu to ovšem nepatří ani náhodou. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama