foto

Joseph Trohman

  • nar. 1.9.1984 (34 let)
    Hollywood, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sex Drive

Hudební videoklipy

2018 Fall Out Boy - Bishops Knife Trick (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Church (hudební videoklip)
Fall Out Boy - City in a Garden (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Wilson (Expensive Mistakes) (hudební videoklip)
2017 Fall Out Boy - Champion (hudební videoklip)
Fall Out Boy - HOLD ME TIGHT OR DON’T (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young And Menace (hudební videoklip)
2015 Fall Out Boy - Irresistible (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Irresistible ft. Demi Lovato (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Uma Thurman (hudební videoklip)
Steve Aoki feat. Fall Out Boy - Back To Earth (hudební videoklip)
2014 Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Centuries (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Immortals (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Miss Missing You (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Courtney Love - Rat A Tat (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Elton John - Save Rock And Roll (hudební videoklip)
2013 Fall Out Boy - Alone Together (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Love, Sex, Death (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Phoenix (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Where Did The Party Go (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young Volcanoes (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Big Sean - The Mighty Fall (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Foxes - Just One Yesterday (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. Tommy Lee - Death Valley (hudební videoklip)
2009 Fall Out Boy - Alpha Dog (hudební videoklip)
Fall Out Boy - America's Suitehearts (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Headfirst Slide Into Coopestown On A Bad Bet (hudební videoklip)
Fall Out Boy - What A Catch, Donnie (hudební videoklip)
2008 Fall Out Boy - I Don't Care (hudební videoklip)
Fall Out Boy ft. John Mayer - Beat It (hudební videoklip)
2007 Fall Out Boy - "The Take Over, The Breaks Over" (hudební videoklip)
Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You) (hudební videoklip)
Fall Out Boy - The Carpal Tunnel Of Love (hudební videoklip)
Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race (hudební videoklip)
2006 Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me" (hudební videoklip)
2005 Fall Out Boy - Dance, Dance (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Sugar, We're Goin Down (hudební videoklip)
2003 Fall Out Boy - Dead On Arrival (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Grand Theft Autumn / Where Is Your Boy (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Saturday (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The Voice (TV pořad)
2010 Different Spin with Mark Hoppus, A (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Fall Out Boy - Champion (hudební videoklip)
Fall Out Boy - Young And Menace (hudební videoklip)
2013 Fall Out Boy - My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace