foto

Christoph Moosbrugger

  • nar. 1951

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dáma ve zlatém
Tag der Wahrheit (TV film)
2011 Muž z Pekingu (TV film)
2007 Utkaná láska (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)
2004 Princesse Marie (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
1999 Tatort - Nie wieder Oper (TV film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1996 Une femme explosive (TV film)

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky