foto

Margarete Tiesel

  • nar. 22.2.1959 (62 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Případ Collini
U Zlaté rukavice
2018 The Dark
2017 Die Migrantigen
Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2015 Hannas schlafende Hunde
Kleine Grosse Stimme (TV film)
Poslední léto bohatých
Věčný život
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Die Fremde und das Dorf (TV film)
Sarah und Sarah
Zázraky
2013 Die rechte Hand (studentský film)
2012 Kůň na balkóně
Možná
Ráj: Láska
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
2009 Pokrevní přátelství
2007 Molly & Mops (TV film)
2006 Kráľ Afriky (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Richtung Zukunft durch die Nacht
2001 Černá vdova
2000 Přepadení
1999 Severní město
Wanted
1997 Qualtingers Wien
1995 Freispiel

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (8)
Expert na zločin (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Hausfreunde (S14E11)
2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
Místo činu (TV seriál)
Abgründe (S45E10)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Bauxi (E05)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Elsa Gorger (S02E04)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Der zweite Mann (S04E08)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Herzkasper (S01E01)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Scheidungen (S01E19)
Im letzten Augenblick (S01E07)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2005 Der Wadenmesser

Host

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky