foto

Margarete Tiesel

  • nar. 22.2.1959 (60 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 U Zlaté rukavice
2018 The Dark
Vraždy u jezera: Čtvrtá oběť (TV film)
2017 Die Migrantigen
Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Und vergib uns unsere Schuld (TV film)
Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem
2015 Hannas schlafende Hunde
Kleine Grosse Stimme (TV film)
Poslední léto bohatých
Věčný život
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Die Fremde und das Dorf (TV film)
Sarah und Sarah
Tatort - Abgründe (TV film)
Zázraky
2013 Die rechte Hand (studentský film)
Země zločinu: Štýrská krev (TV film)
2012 Erdbeerland
Kůň na balkóně
Ráj: Láska
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
2009 Pokrevní přátelství
2008 Trautmann - Die Hanno-Herz-Story (TV film)
2007 Molly & Mops (TV film)
Trautmann - Bumerang (TV film)
2006 Kráľ Afriky (TV film)
2004 Trautmann - 71 Tage (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Richtung Zukunft durch die Nacht
2001 Trautmann - Nichts ist so fein gesponnen (TV film)
Černá vdova
2000 Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
Überfall, Der
1999 Severní město
Wanted
1997 Qualtingers Wien
1995 Freispiel

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2005 Der Wadenmesser

Host

TV pořady

2012 Evropské filmové ceny 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky