foto

Ivan Dědeček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jsem vrah? (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Experiment (TV film)
Nejdelší cesta (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
Start do protisměru (TV film)
1986 Principálka (TV film)
Útěk do jara
1985 Několik životů (TV film)
Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Když slunce ztratí sílu léta (TV film)
Záviš a Kunhuta (TV film)
1983 Hrom do kapelníka (TV film)
Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
Rohanův princip (TV film)
Slaný sníh (TV film)
Stříbrný smrček (TV film)
Únosy bez výkupného (TV film)
Černí z Natalie (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)
Pravda neroste na višni (TV film)
1981 Experiment (TV film)
1980 Trnové pole
1979 Objev (TV film)
1978 Farma na konci světa (TV film)
Stopařka (TV film)
1977 Janovi lidé (TV film)
Měsíční údolí (TV film)
Svědomí běžce (TV film)
1975 Venušin koš (TV film)

TV seriály

1986 Velké sedlo (TV seriál)
Povodeň (E09)
Nebezpečí (E08)
Ponor (E07)
další epizody (5)
1985 Černá země (TV seriál)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Teta Alžběta, můj kluk a pes Pac (TV seriál)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Stavy rachotí (TV seriál)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Postel s nebesy (TV seriál)
Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
Poklad (E05)
Lháři (E04)
Rozvod (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1985 Kavárnička dříve narozených (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace