foto

Matt Rippy

  • nar. Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Black Beauty
2018 Ride
2017 Americký zabiják
2016 Orel Eddie
2015 Roboshark (TV film)
2008 Boogeyman 3
Hellboy 2: Zlatá armáda
Temný rytíř
Zombies: Den-D přichází
2006 Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 Za mořem
2001 Beginner's Luck
Hotel! (TV film)

TV seriály

2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
2017 Výkupné (TV seriál)
Celina (S01E06)
Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
2011 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2010 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2007 Torchwood (TV seriál)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Wild West (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky