foto

Matt Rippy

  • nar. Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
2016 Orel Eddie
2015 Roboshark (TV film)
2008 Boogeyman 3
Hellboy 2: Zlatá armáda
Temný rytíř
Zombies: Den-D přichází
2006 Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 Za mořem
2001 Beginner's Luck
Hotel! (TV film)

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Celina (E06)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Wild West (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Království temnot (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace