foto

Tina Louise Owens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Everybody's Talking About Jamie
2020 Censor
Jingle Jangle
My Dad's Christmas Date
Supernova
2019 Státní tajemství
2018 Gold
2017 Nit z přízraků

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Scarborough (TV seriál)
The Bay (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Viktorie (TV seriál)
Bílý slon (S03E08)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Age Before Beauty (TV seriál)
Butterfly (TV seriál)
Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Shodit otěže (TV seriál)
Maid of the Island (S02E03)
Rivals (S02E01)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2017 Bancroft (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky