Reklama

Reklama

Neprůstřelní

(seriál)
  • Velká Británie Bulletproof
Trailer
Velká Británie, (2018–2021), 15 h (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Ashley Walters, Noel Clarke, Emma Catherine Rigby, Mandeep Dhillon, Jason Maza, Clarke Peters, Kerry Bennett, Tina Louise Owens, Vinzenz Kiefer (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Tento seriál sleduje osudy dvou policistů, Bishopa a Pikea, kteří honí otrlé kriminálníky v londýnském East Endu. Na první pohled mají Bishop a Pike hodně společného. Jsou chladnokrevní, bystří, vědí, jak to chodí na ulici a jen tak něco je nerozhodí. Mají mezi sebou hluboký, bratrský vztah – vždy jsou jeden druhému k dispozici. Pocházejí ale z velmi odlišného prostředí a jejich osobní motivace a emocionální život mimo policejní sbor se proto velmi liší: Pike je ctižádostivý otec rodiny, syn vyznamenaného policisty, který je rozhodnut jít v otcových stopách, ale nezůstávat v jeho stínu. Bishop vyrůstal v dětských domovech a na ulici a svého otce nikdy nepoznal. I přes tyto odlišnosti jsou Bishop a Pike svázáni týmž mravním řádem a skvěle spolupracují, dokonce i tehdy, když chemie mezi nimi hrozí výbuchem... (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

a0001 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné, ani akčné, ale určite veľmi amatérske. Toto hraničí s odpadom, dávam ale jednu hviezdu aby som v tomto modernom svete nepôsobil náhodou ako rasista. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (1)

  • V úvodních titulcích každého dílu zazní skladba „All Goes Wrong“ od Chase & Status. (danielsaf2)

Reklama

Reklama