foto

Whitney Rydbeck

  • nar. 13.3.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Oates' Valor, The
2005 Angels with Angles
1998 Jsem do ní blázen
1997 Striking Resemblance
V první linii (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Bradyovi 2
1993 Vražda nevinných (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1988 Oliver & Přátelé
1986 Pátek třináctého 6: Jason žije
1985 Copacabana (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1981 Cherokee Trail, The (TV film)
Harlem Globetrotters on Gilligan's Island, The (TV film)
1980 Baltimorský zázrak
Sador, vládce vesmíru
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 1941
Love at First Bite
Rocky II
1976 Grand Jury
1973 Spáč

TV seriály

2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje víra v lidskost (S04E23)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Naked (S06E02)
1997 City Guys (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick je z Marsu, Sally z Venuše (S01E04)
1995 Fudge (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Emmet, We Hardly Knew Ye (S03E12)
1994 To je vražda, napsala (TV seriál)
Zabít legendu (S11E03)
1993 Living Single (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Práh strachu (S09E16)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Přátelé na dálku (S02E15)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Jack a Bill (S06E05)
1986 Superior Court (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sbohem Radare (2) (S08E05)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Monster Squad (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Far Out Space Nuts (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky