foto

Marianne Sägebrecht

  • nar. 27.8.1945 (74 let)
    Starnberg, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schmucklos
2018 Bier Royal (TV film)
Erik & Erika
München Grill
Pettersson a Fiškus - malý trapič, velké přátelství
2016 Pettersson und Findus - Das schönste Weihnachten überhaupt
2014 Findus: Kocourek Fiškus
2012 Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Omamamia
2009 Zmatek v srdci (TV film)
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
Paní Zima (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
2005 Charlotte und ihre Männer
2004 Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
2003 Großglocknerliebe
Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2001 Marga Engel schlägt zurück (TV film)
Soukromé lži (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Bez rodiny (TV film)
Damaskus
Ritorno del piccolo lord, Il (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Ganz unten, ganz oben (TV film)
Přeji si lásku (TV film)
Sekretärin des Weihnachtsmanns, Die (TV film)
1998 Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
Spanish Fly
Thanksgivin', die nachtblaue Stadt
1997 Johnny
Soleil
Und plötzlich war alles anders (TV film)
Une femme sur mesure (TV film)
1996 Katrin und Wladimir (TV film)
Lorenz v zemi lhářů
Malý lord (TV film)
Netvor
1995 All Men Are Mortal
Beauville
Luise knackt den Jackpot
1994 Eine Mutter kämpft um ihren Sohn (TV film)
Erotique
Mona Must Die
1993 Mr. Bluesman
1992 Dust Devil
Vida láctea, La
1990 Marta a já
1989 Rosalie Goes Shopping
Válka Roseových
1988 Moon Over Parador
1987 Crazy Boys
Herz mit Löffel (TV film)
Hotel Bagdad
1985 Zuckerbaby
1984 Ein irres Feeling
Im Himmel ist die Hölle los
1983 Die Schaukel

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wie Fremde (S11E35)
Atemlos (S11E34)
2000 Lilalu im Schepperland (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kruh

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1996 Tigerenten Club (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)