foto

Sandi Ross

  • nar. 1949
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 31.8.2016
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Country Crush
2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
2008 Rocker
Zatmění slunce (TV film)
2007 Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
Run Robot Run!
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
2004 Kostka 0
2003 Klid a pohoda (TV film)
Láskou praštěná
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Lebky 2
Otcovy hříchy (TV film)
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Strach promluvit (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Říkají mi Sirr (TV film)
2000 Jill Rips
Na nejisté půdě (TV film)
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Génius (TV film)
1998 Blues Brothers 2000
Moonlight Becomes You (TV film)
Protektor (TV film)
Tunel strachu (TV film)
Vykosťovač
Život v deltě
1997 Ms. Scrooge (TV film)
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)
Skutečné obvinění (TV film)
Uloupená srdce
1995 Rodina policajtů (TV film)
1994 Camilla
Porota
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
TekWar (TV film)
1993 Night Owl (TV film)
Ďáblův advokát
1992 Split Images (TV film)
1990 Schůzky se smrtí (TV film)
Tam, kde je srdce
1989 Sladká Grace (TV film)
1987 Noční dobrodružství
Podezřelý
1984 Covergirl

TV seriály

2016 Darebák (TV seriál)
The Dime Tour (S03E15)
Halfway Burnt (S03E14)
Hardboiled (S03E12)
další epizody (4)
2015 Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
Darebák (TV seriál)
Beyond Judgment (S03E10)
Chicagoland (S03E09)
Mea Culpa (S03E07)
další epizody (6)
2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Bod zlomu (S02E05)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Koule na noze (S01E05)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Lovesick Ass (E08)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Trailer Park Boys (TV seriál)
Who the Hell Invited These Idiots to My Wedding? (S01E06)
I'm Not Gay, I Love Lucy... Wait a Second, Maybe I Am Gay (S01E05)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace