foto

Tru Collins

  • nar. 24.9.1986 (34 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blind Sight
Bliss
2017 Dara Ju
Picture Wheel
2016 Men's Group
2012 Apostle Peter and the Last Supper

TV seriály

2019 Welcome To Daisyland (TV seriál)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Sudden Death (S01E05)
The Incredible Life of Darrell (TV seriál)
Vida (TV seriál)
2017 Nesvá (TV seriál)
Hella LA (S02E04)
2015 Nešika (TV seriál)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
Say No to the Dress (S05E09)
další epizody (7)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Špinavé záležitosti (S02E04)
Nešika (TV seriál)
#drama (S04E16)
Bonfire of the Vanities (S04E15)
No Woman Is an Island (S04E01)
2013 Nešika (TV seriál)
Redefining Jenna (S03E10)
2012 Nešika (TV seriál)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky