foto

Anatolij Maximov

  • nar. 21.6.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2017 Purga (TV film)
2016 Viking
2013 Kurjer iz Raja
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2010 Podsadnoj
2009 Kanikuly strogogo režima
2008 Admirál
2007 Ironie osudu II
Leningrad
2006 Denní hlídka
Průsmyk smrti (TV film)
2005 Turecký gambit
2004 72 metrů
Noční hlídka
2002 Azazel (TV film)
2001 Svéráz národního lovu v zimě

TV seriály

2017 Bezopasnosť (TV seriál)
2014 Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Anna Karenina (TV seriál)
Isčeznuvšije (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2006 Tichij Don (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Kazaroza (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Specnaz 2 (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
Specnaz (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace