foto

Jason Merrells

  • nar. 1968
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trick or Treat
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
The Project (TV film)
2000 Maloměstská historka
1999 Němý svědek
1998 Verdict (TV film)
1995 Zemřít pro...

TV seriály

2021 Finding Alice (TV seriál)
2020 Endeavour (TV seriál)
Rága (S07E02)
2019 Znal jsem Ježíše (TV seriál)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
And the Pig That Turned (S03E04)
Love From Hell (S03E03)
The Deadly Dance (S03E02)
další epizody (7)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch caustonského opatství (S20E01)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Murderous Marriage (S01E09)
The Day the Floods Came (S01E07)
Hell's Bells (S01E03)
další epizody (4)
2015 Safe House (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
She Was Murdered Twice (S04E07)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Queer as Folk (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2005 Only Human (TV seriál)
2004 Making It at Holby (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 River City (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky