foto

Anton Januš

  • nar. 29.2.1928
  • zem. 25.9.2001 (73 let)
    Martin, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Slepý Geronimo a jeho brat (TV film)
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
1987 Víkend za milión
1986 Poľovačka na otca (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Mŕtvi učia živých
Návraty (TV film)
1982 Na konci diaľnice
1981 A čo láska? (TV film)
Velká sázka o malé pivo (TV film)
1980 Citová výchova jednej Dáše
Návrat kráľovho muža (TV film)
1979 Tri svadby (TV film)
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
Leť, ptáku, leť!
Meštiaci (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
1977 Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Železný človek (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Koža (TV film)
Zlatá runa (TV film)
Zrnko vo vetre (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)
Hra o česť (TV film)
Murársky chlieb (TV film)
Stretnutie
Život na úteku
1974 Zelma (TV film)
1973 Deň slnovratu
Kaucia (TV film)
Nový život (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1972 Temné pramene (TV film)
1971 Ivko a jeho mať (TV film)
Pozdná láska (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
1970 Bývalí ľudia (TV film)
Patetická sonáta (TV film)
Romanca o láske (TV film)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)
Slučka alebo Smrť na splátky (TV film)

TV seriály

1975 Naši synovia (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Az árnyék (E02)

Divadelní záznam

1996 Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1985 Medzivojnový muž (divadelní záznam)
1984 Starší syn (divadelní záznam)
1977 Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
1971 Aristokrati (divadelní záznam)
1970 Rómeo a Júlia (divadelní záznam)
Slamený klobúk (divadelní záznam)
1968 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Na dne (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky