foto

Maxmilián Hornyš

  • nar. 10.4.1927
    Krnov, Československo
  • zem. 24.1.2015 (87 let)
    Vranovice u Brna, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
1982 Únos Moravanky
Za humny je drak
1976 Pohádka z Větrného lesa (TV film)
1973 Albert Einstein (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Krkatá bába (S01E05)
1985 My holky z městečka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace