foto

Zdeněk Dufek

  • nar. 9.3.1922
    Žamberk, Československo
  • zem. 23.5.1982 (60 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Dlhá trať maratónskeho bežca (TV film)
Na rohu kousek od metra (TV film)
1973 Ti dva uprostřed (TV film)
1972 Venca (TV film)
1970 Láska k životu (TV film)
1967 Den velkého hněvu (TV film)
1965 Kdo zabil Jean Norwoodovou? (TV film)
1964 Komedie s Klikou
Zajatci tmy (TV film)
1962 Letos v září

TV pořady

1965 Konečná stanica rytmus (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1964 Komedie s Klikou - kniha
1962 Letos v září - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky