Reklama

Reklama

Min-ho Lee

Min-ho Lee

nar. 22.06.1987 (36 let)
Soul, Jižní Korea

Zajímavosti (7)

  • Od 12. května 2017 do 25. dubna 2019 se účastnil povinného vojenského výcviku. (kklepkaa)

Gangnam 1970 (2015)

  • Režisér snímku, Yoo Ha, v jednom z pozdějších rozhovorů uvedl, že do hlavní role jihokorejského herce Min-ho Lee  vůbec nechtěl; po zhlédnutí jeho účinkování v seriálu Boys Over Flowers (2008) usoudil, že pro danou roli není herec dostatečně ostřílený a surový typ. Přišlo mu dokonce, že svým vzhledem má herec blíže spíše k náctiletým hrdinům korejských komiksů, tzn. manhwa příběhů. O hercově účasti rozhodla vlastně až režisérova manželka, která jej přemluvila. O obrovském potenciálu, který hercova účast snímku dodá, začal režisér snímku, dle vlastních slov, přemýšlet až později. Samotného herce na tvorbě snímku lákala skutečnost, dozvědět se o místě, v němž ve skutečnosti sám žije, něco víc z jeho historie. Lákala ho, dle vlastních slov, ale také skutečnost, že může točit film s takovým režisérem, jako je v Jižní Koreji uznávaný Yoo Ha. (Conspi)

Gangnam 1970 (2015)

  • Výhradně jen pro čínský trh byl filmový snímek předveden v odlišném znění, než tomu bylo ve zbytku světa. Obrovská fanouškovská základna jihokorejského herce Min-ho Lee tak měla možnost shlédnout snímek o desítek minut delší, v němž se primárně objevily vystřihnuté záběry právě herce Min-ho, který tak dostal prostor pro osvětlení svých citů ke svému hereckému protějšku, herečce Ji-soo Kim, s níž natočil dokonce i erotickou scénu, která byla ale z původního znění režisérm snímku vystřihnuta. Filmový snímek obsahoval rovněž alternativní konec. (Conspi)

Gangnam 1970 (2015)

  • S hlavní mužskou rolí byl od počátku spojován populární herec Bin Hyun. Herec ji ale dle pozdějších proklamací bez jakékoliv konkretizace odmítl. Role byla posléze filmovými tvůrci nabídnuta herci Min-ho Lee, který ji přijal. (Conspi)

Shineui (2012)

  • Ještě v době předprodukce bylo s hlavní seriálovou rolí spojováno jméno jihokorejského herce Joon-ki Lee. Ten svoji účast na výrobě seriálu odmítl z důvodu nástupu povinného dvouletého vojenského výcviku u Jihokorejské armády. Jeho místo bylo seriálovými tvůrci přeobsazeno hercem Min-ho Lee. (Conspi)

Herec

Host

Reklama

Reklama