foto

Spencer Chan

  • nar. 28.3.1892
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 9.1.1988 (95 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Herbie a stará dáma
Nevěsta pro Zandyho
1971 Ještě jeden vlak k vyloupení
1965 Once a Thief
1962 Mandžuský kandidát
Two Weeks in Another Town
1961 Flower Drum Song
Twenty Plus Two
1960 Ledový palác
Walk Like a Dragon
1959 Hrstka statečných
1958 Hong Kong Confidential
Lovci
1957 Man of a Thousand Faces
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Flight to Hong Kong
The Revolt of Mamie Stover
1955 Krvavá cesta
Ostrov zvaný Země
Trial
1954 World for Ransom
1953 Forbidden
1952 April in Paris
Cripple Creek
Hong Kong
Macao
Velký Jim McLain
1951 China Corsair
Inside the Walls of Folsom Prison
The House on Telegraph Hill
Valley of Fire
1950 A Lady Without Passport
Bod zlomu
Reformer and the Redhead, The
Timber Fury
Žena na útěku
1949 And Baby Makes Three
Boston Blackie's Chinese Venture
Lust for Gold
Malaya
State Department: File 649
The Great Sinner
The Stratton Story
We Were Strangers
1948 Poklad na Sierra Madre
1947 Little Mister Jim
Shoot to Kill
Singapore
The Chinese Ring
The Sea Hound
1946 Canyon Passage
That Brennan Girl
1945 First Yank Into Tokyo
Zpátky do Bataan
1944 Dragon Seed
The Purple Heart
Třicet vteřin nad Tokiem
1943 Behind the Rising Sun
Lady of Burlesque
The Adventures of Smilin' Jack
1942 Casablanca
Destination Unknown
Dobrodružství v Panamě
Muž, který přišel na večeři
The Tuttles of Tahiti
Wake Island
1938 Trade Winds
1937 Thank You, Mr. Moto
1936 Mad Holiday
Oh, Susanna!
Tajemný Mr. O´Hara

TV seriály

1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Front Page Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky