foto

Hannes Stelzer

  • nar. 16.5.1924 (95 let)
    Görlitz, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
Der alte Mann und die Katze
2014 Tatort - Zirkuskind
Veterinář vyšetřuje: Kapitán Hook (TV film)
2013 Láska z Fjordu: V zajetí lásky (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
2011 Krauses Braut (TV film)
Reise nach Tulum
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
2005 Heim
2000 Flucht nach vorn (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und Elli (TV film)
1990 Marie Grubbe (TV film)
1988 Willkommen in der Kantine
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
1981 Streichquartett (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1979 Kein Platz für Teufel (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
Sněženka a Růženka
1977 Das Herz der Dinge (TV film)
Ein Katzensprung
Happy End (divadelní záznam)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Brief aus Slubice (TV film)
Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
Ostrov stříbrných volavek
Sein letzter Fall (TV film)
Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Suse, liebe Suse
1973 Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Er - Sie - Es (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1970 Im Spannungsfeld

TV seriály

2014 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace