foto

John Bett

  • nar. 1949
    Cupar, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Not Another Happy Ending
2010 Tamara Drewe
2009 New Town (TV film)
2007 Zlatý kompas
2005 Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2002 Doctor Sleep
2001 The Legend of Loch Lomond
2000 Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1999 Takový jsem byl
1994 Mělký hrob
Woodcock (TV film)
1990 Triple Scotch & Wry
1989 Tank Malling
1986 Scotch & Wry
1985 Sacred Hearts
1984 The Young Visiters
1983 Piráti z Penzance
1982 Nemocnice Britannia
1980 Gregory's Girl
1979 Tess
The Mourning Brooch (TV film)
1978 První velká vlaková loupež

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Muž ve stínu (S03E01)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1994 The Tales of Para Handy (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 City Lights (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1978 Scotch & Wry (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Rob Roy (TV seriál)
1976 The Flight of the Heron (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace