foto

John Melin

  • nar. 18.5.1895
    Karlskoga, Örebro län, Švédsko
  • zem. 6.4.1966 (70 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Äktenskapsbrottaren
1963 Ett drömspel (TV film)
1962 Biljett till paradiset
1961 Ljuvlig är sommarnatten
Vi fixar allt
1960 När mörkret faller
Ďáblovo oko
1959 Det svänger på slottet
Fröken Chic
Får jag låna din fru?
Ryttare i blått
1958 Damen i svart
Den store amatören
Körkarlen
Mannekäng i rött
1957 Aldrig i livet
Dcera ze Solbakkenu
1956 Flickan i frack
Nattbarn
Ratataa
Sjunde himlen
Suss gott
1955 Far och flyg
Hemsöborna
Åsa-Nisse ordnar allt
Úsměvy letní noci
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
Karin Månsdotter
Lekce v lásce
Salka Valka
Sju svarta be-hå
Storm över Tjurö
Två sköna juveler
1953 Vi tre debutera
Vägen till Klockrike
1952 Drömsemester
Hård klang
Pro žhavou lásku mládí
Säg det med blommor
1951 Tančila jedno léto
1950 Kastrullresan
Kvartetten som sprängdes
Motorkavaljerer
Påhittiga Johansson
Regementets ros
Restaurant Intim
1949 Boman får snurren
Farlig vår
Hur tokigt som helst
Kronblom kommer till stan
Kvinna i vitt
Lattjo med Boccaccio
1948 Loffe som miljonär
1947 Det kom en gäst
Folket i Simlångsdalen
Här kommer vi!
Krigsmans erinran
Kronblom
Sången om Stockholm
1946 Krize
1945 Jagad
Sextetten Karlsson
Sussie
1944 Kungajakt
1943 Elvira Madigan
Hon trodde det var han
I mörkaste Småland
Kajan går till sjöss
1942 Rospiggar
Sexlingar
Tre glada tokar
1941 Hemtrevnad i kasern
Landstormens lilla argbigga
Stackars Ferdinand
1939 Efterlyst
Folket på Högbogården
Frun tillhanda
1938 Med folket för fosterlandet
1937 Än leva de gamla gudar
1936 Alla tiders Karlsson
Kungen kommer
1935 Kärlek efter noter
1934 Atlantäventyret
Karl Fredrik regerar
Uppsagd
Äventyr på hotell
1933 Lördagskvällar
1932 Kärlek och kassabrist
Muntra musikanter
Två hjärtan och en skuta
1931 Brokiga blad
Markurells i Wadköping
Skepp ohoj!
1930 Fridas visor
1928 Synd
1927 Drottningen av Pellagonien
Förseglade läppar
Hin och smålänningen
Spökbaronen
1926 Mordbrännerskan
1925 Karl XII, del III
Karl XII, del IV
Styrman Karlssons flammor
Två konungar
1924 Carl XII:s kurir

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace