foto

Leonardo Sbaraglia

  • nar. 30.6.1970 (50 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Oběť bouři
Původ neznámý
2019 Bolest a sláva
Cuban Network
2018 Acusada
El desentierro
2017 Druhý komplic
Černý sníh
2016 Na konci tunelu
No te olvides de mí
O Silêncio do Céu
Sangre en la boca
2015 La guerra gaucha
2014 Aire libre
Choele
Divoké historky
2013 Filmový kritik
Sola contigo
2012 Cornelia frente al espejo
Pistole v každé ruce
Restos
Éra vinylu
Červená světla
2011 El Campo
Vaquero
2010 Sin retorno
2009 Noční běžec
Čtvrteční vdovy
2008 Deník nymfomanky
Santos
Violanchelo
2007 Královská hra
Soutěžící
2006 Salvador (Puig Antich)
2005 Mitad negada, La
Tajemná moc
2004 Děvka a velryba
Estrenando sueños
2003 Carmen: Divoká vášeň
Cleopatra
Utopie
2002 Deseo
En la ciudad sin límites
Nowhere
2001 Intacto
2000 Ožehavé peníze
1998 Vendado y frío
1997 Pozústatky ráje
1996 Besos en la frente
1995 Caballos salvajes
Neumírej, dokud mi neřekneš, kam jdeš
1994 Fuego gris
1993 Copyright
Divoké tango, životní příběh Tanguita
1986 Noche de los lápices, La

TV seriály

2018 Félix (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Hypnotizér (TV seriál)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
Terapia, En (TV seriál)
2011 Televisión por la inclusión (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
1999 Argentina de Tato, La (TV seriál)
1998 Bajamar, la costa del silencio (TV seriál)
1997 Garante, El (TV seriál)
1996 De poeta y de loco (TV seriál)
1994 Sin condena (TV seriál)
1987 Clave de sol (TV seriál)

Dokumentární

1999 Borges, los libros y las noches

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)