foto

Jonathan Cecil

  • nar. 22.2.1939
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.9.2011 (72 let)
    Charing Cross, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Sexy párty 2
2004 Padělatelé
2001 Viktorie a Albert (TV film)
1998 Na plný plyn
1994 Late Flowering Lust (TV film)
Rector's Wife, The (TV film)
1992 Segno del comando, Il (TV film)
1990 Fool, The
1989 The Child Eater
1988 Žhavý obraz (TV film)
1987 Hospice, The (TV film)
Malá Dorritka
Second Victory, The
1986 Hra na vraždu (TV film)
Vražda o třech dějstvích (TV film)
1985 Třináct u stolu (TV film)
1983 A loď pluje
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1981 History of the World: Part I
1977 Joseph Andrews
1976 Under the Doctor
Venetian Twins, The (TV film)
1975 Barry Lyndon
1972 Vzhůru na frontu
1971 Catch Me a Spy
Lust for a Vampire
1970 Vile Bodies (TV film)
1968 Otley
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
Major Barbara (TV film)
1964 The Ordeal of Richard Feverel (TV film)
Zpropadená kariéra
Žlutý Rolls-Royce

TV seriály

2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 Spooner's Patch (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Sextet (TV seriál)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
1967 Old Campaigner, The (TV seriál)
Whitehall Worrier, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Eugenie Grandet (TV seriál)
1964 Six (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace