foto

Steven Sprung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Star Trek: Do neznáma
2011 Dispatch
2007 One Day Like Rain
1996 Playboy: Hard Bodies
1989 Blood Nasty

TV seriály

2020 Perfect Harmony (TV seriál)
Hymn-A-Thon (E12)
2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Merry Jaxmas (E10)
Any Given Monday (E08)
Halle-Boo-Yah (E06)
další epizody (7)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Válečné hry (S01E08)
Foo Fighters (S01E05)
Příšera z Flatwoods (S01E02)
další epizody (4)
Splitting Up Together (TV seriál)
Melancholicky (S02E16)
Everything's Okay (S02E13)
Baby's First Job Interview (S02E11)
další epizody (4)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Paige Turner (S02E07)
Yes, Deer (S02E05)
We Need to Talk About Karen (S02E03)
další epizody (8)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kniha! (S01E09)
Divné nebo jenom neohleduplné? (S01E07)
„Smysl pro detail“ (S01E06)
The Mayor (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Weird Loners (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Family (S02E09)
...Through Negotiation (S02E06)
...Through Bondage (S02E04)
další epizody (4)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Revelation (S01E09)
...Through Partnership (S01E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Crazy Ones (TV seriál)
The Lighthouse (E22)
Love Sucks (E20)
Heavy Meddling (E17)
další epizody (5)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
Models Love Magic (E10)
Sixteen-Inch Softball (E09)
Sydney, Australia (E07)
další epizody (6)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Unsabotagable (S03E21)
Bros Before Bros (S03E17)
The Incident (S03E16)
další epizody (5)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (9)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
P&P Romance Factory (S03E05)
Sabado Free-Gante (S03E02)
Four Weddings and a Funeral (Minus Three Weddings and One Funeral) (S02E21)
další epizody (7)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Code War (S02E07)
Lying Around (S02E06)
Spooky Endings (S02E05)
další epizody (4)
Zpátky do školy (TV seriál)
Hrst kuliček na paintball (S02E23)
Sommeliérský kurs (S02E20)
Úvod do politologie (S02E17)
další epizody (4)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
Aerodynamika pohlaví (S02E07)
Základy raketové vědy (S02E04)
další epizody (9)
Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Chlupy (S07E06)
Dramakomik (S07E03)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Vedení domácnosti (S01E08)
Fotbal, feminismus a ty (S01E06)
další epizody (5)
Vincentův svět (TV seriál)
Poznámky pro Sorkina (S06E08)
Komikův konec (S06E07)
Ericovy trable (S06E04)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Let 'Em Eat Cake (S01E22)
Whistler's Mother (S01E20)
Missing Kitty (S01E18)
další epizody (6)
2003 Arrested Development (TV seriál)
My Mother the Car (S01E08)
Visiting Ours (S01E06)
Top Banana (S01E02)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2001 Muži, ženy a psi (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1993 South of Sunset (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dispatch

TV seriály

2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Straight Dope (S03E15)
2012 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Kerkovich Way (S02E17)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Raný romantismus 21.století (S02E15)

Herecká filmografie

Filmy

2007 One Day Like Rain

TV seriály

1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Alův projev ve škole (S04E18)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Dispatch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky