foto

Marta Skarlandtová

  • nar. 1948
    Hranice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Výhra (TV film)
1982 Když rozvod, tak rozvod
1980 Trhák

TV seriály

1991 Pražský student (TV seriál)

TV pořady

2013 60 pečetí (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1984 Nedělní ráno (TV pořad)
1979 Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace