foto

Vladimír Šimek

  • nar. 15.11.1949 (69 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 České stopy: Muž z obrazu (TV film)
2009 Rozhoupaný svět Rudolfa Krautschneidera
2008 Štětcem a mačetou (TV film)
2003 České stopy v rostlinné říši Latinské Ameriky (TV seriál)
2001 Kde pramení Amazonka (TV film)
České stopy (TV seriál)

TV pořady

2018 Košík na grilu (TV pořad)
Čermák & Staněk Comedy (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 České stopy (TV seriál)

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2015 České stopy: Muž z obrazu (TV film)

Střihačská filmografie

TV pořady

2018 Gebrian: PLUS/MINUS (TV pořad)
Historie věcí (TV pořad)
Ikonické modely (TV pořad)
Legendární komentátoři (TV pořad)
M Test (TV pořad)
Na vlastní Čočík (TV pořad)
Pařan Jarda (TV pořad)
Události Luďka Staňka (TV pořad)
Čermák & Staněk Comedy (TV pořad)
2015 Pořad (TV pořad)
2013 Nejslavnější videa historie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace