foto

Kazuma Jamane

  • nar. 1984
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kasuriko
2016 Fukušú šitai
2015 Joker Game
Ten no Chasuke
2014 Tonari no Reji no Umeki-san (TV film)
2013 TAP Kanzen naru shiiku
Tobe! Dakota
2010 Studená ryba
2009 Dare mo mamotte kurenai
Daremo Mamorenai (TV film)
Hai kikku gáru!
Kyou Kara Hitman
2008 Detroit Metal City
Nadešiko tai (TV film)
2007 Cubaki Sandžúró
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Kisshô Tennyo
2006 Chakushin ari final
Júki (TV film)
Senjou no Yuubinhaitatsu (TV film)
2005 Mise 1549: Boj o budoucnost
2004 69

TV seriály

2020 Miman keisacu: Midnight runner (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
2018 Survival Wedding (TV seriál)
Uwasa no Onna (TV seriál)
2017 Code Name Mirage (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2015 I'm home (TV seriál)
Temisu no Kyuukei (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
Šippu Nidžimaru-Gumi (TV seriál)
2013 Bad Boys J (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
2010 JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Tanburingu (TV seriál)
2009 Meitantei no okite (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Raifu (TV seriál)
2006 Akihabara@Deep (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Mai bosu mai híró (TV seriál)
2005 Asutoro kjúdan (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
2004 Dollhouse (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky