foto

Esodie Geiger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Santa Fake
The Short History of the Long Road
2018 Making a Killing
2017 Cowboy Drifter
Good Guys With Guns
Trestanec
Vesmír mezi námi
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Cents
Proti všem
2015 Spare Parts
Zabij, nebo budeš zabit 2
2011 Truth Be Told (TV film)
2010 Chůva v akci
Dry Land, The
Hnízdo neřesti
2009 Terminator Salvation
2008 $5 a Day
Jarní úklid s.r.o.
Oko
Správná volba
Zločinec
2007 Osobní spravedlnost
V údolí Elah
2006 Astronaut
Na prahu noci (TV film)

TV seriály

2018 Ozn@čená (TV seriál)
Rewind (S03E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Blbost (S04E07)
2017 Noční směna (TV seriál)
Resurgence (S04E10)
Land of the Free (S04E09)
R3b0ot (S04E08)
další epizody (9)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Seek and Destroy (S12E10)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
TV Is the Shepard (S01E08)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Nafukovačka (S02E07)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (11)
2015 Hráč (TV seriál)
Poslové (TV seriál)
Ona je smrt (E09)
Ztracená archa (TV seriál)
The Well Of Souls (E06)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Hold On (S02E11)
Best Laid Plans (S02E08)
další epizody (8)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Návrat domů (S01E06)
další epizody (7)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Don of the Dead (S01E08)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
2005 Wildfire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky