foto

Johnny Vegas

  • nar. 11.9.1971 (48 let)
    St. Helens, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dial M for Middlesbrough (TV film)
Tales from the Lodge
2018 Death on the Tyne (TV film)
Eaten by Lions
Pračlověk
The Queen and I (TV film)
2016 Grimsby
Womble Movie
2015 Dark_Net
2012 Mr. Stink (TV film)
O krávě, která málem propásla Vánoce
2005 Sen noci svatojánské (TV film)
2004 Blake's Junction 7
Libertin
Reuben Don't Take Your Love to Town
Sex Lives of the Potato Men
2003 Blackball
Johnny Vegas: Who's Ready for Ice Cream?
Nestoudník
Virgin of Liverpool, The
2002 Na špičce jazyka (TV film)
Staying Up (TV film)

TV seriály

2019 The Rubbish World of Dave Spud (TV seriál)
2018 My Favourite Sketch (TV seriál)
2017 Červený trpaslík (TV seriál)
Časová vlna (S12E03)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Zavíračka (E03)
2015 Drunk History (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
A Bucket List for George Gershwin (S03E06)
The Plunder Years (S03E02)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Brilliantman! (S04E01)
2014 Warren United (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
Ghost Raft (S02E03)
Boylé, Boylé, Boylé (S02E01)
2013 Common Ground (TV seriál)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Dark Side of the Moone (S01E04)
Another Prick in the Wall (S01E03)
The Last Leg (TV seriál)
2011 The Bleak Old Shop of Stuff (TV seriál)
2010 Chekhov Comedy Shorts (TV seriál)
Dave's One Night Stand (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2008 Massive (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2005 Dead Man Weds (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Letní horečka (S02E02)
2001 Attention Scum (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
2000 Vic Reeves Examines (TV seriál)

Dokumentární

2018 Being Frank: The Chris Sievey Story
2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Very British Problems (TV seriál)
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
2011 QI Genesis (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
I Love 1990's (TV seriál)
2000 I Love 1970's (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
V hadrech (S02E08)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Roast Battle (TV pořad)
The Great Celebrity Bake Off for SU2C (TV pořad)
2016 The Funny Thing About... (TV pořad) - mod.
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast (TV pořad)
2009 Genius (TV pořad)
The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2005 Johnny Vegas: 18 Stone of Idiot (TV pořad)
2004 Ronnie Barker: A BAFTA Tribute (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Johnny Vegas Game Show, The (TV pořad)
1998 Johnny Vegas Television Show, The (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky